Menu Hans & Grietje

A good conversation deserves good food. That's why our chef serves only the best of the best. Classic dishes made with seasonal ingredients from suppliers who work locally and ethically. Pull up a chair and join us for a meal!

Breakfast/Lunch Diner



Vlees en kaas van Lindenhoff

Met een missie om zo duurzaam mogelijk te produceren, met aandacht voor plant en dier en aarde, vonden we in Lindenhoff een partner naar ons hart. Al jaren komen het vlees en de kazen op onze menukaart van deze boerderij in Baambrugge. Lokaal en (h)eerlijk!

Bawykov Smoked Salmon

Bawykov is 100% artisanally smoked salmon, made using the recipe of SVH Master Chef Rien Heemskerk. They only work with "Superior Quality" salmon from Norway. All the salmon carries the ASC certification.

Top quality, responsibly sourced, and, above all, fresh!

More information

Pulled Paddo's van Lekker Fred

Lekker Fred, bekend van De Jeugd van Tegenwoordig ontwikkelde pulled paddo’s om je te laten zien dat groenten heel goed de hoofdrol in een gerecht kunnen zijn. Wij leggen ze op een snee landbrood als veganistische versie van een broodje warm vlees. En dat smaakt naar alles wat je ervan verlangt!

pulled paddo's

Knolselderij-venkelburger van Sparc Kitchen

Onze plantaardige burger is bereid met verse Nederlandse knolselderij en venkelzaad, wat zorgt voor een verrassende smaak en een stevige structuur. Onze koks toveren hem om tot een knapperige burger die we serveren met frisse groenten. Gezond en mega lekker!

Cookies van Dynamite

Onze cookies van Dynamite Dough zijn precies zoals je ze wilt hebben: crunchy van buiten en chewy van binnen. Perfect voor bij jouw koffie- of theemomentje!

landbrood van vanmenno

Perfect brood bestaat niet, zeggen ze bij VanMenno. Het meel is levend materiaal, waar ze niet mee rommelen en niets aan toevoegen. En juist dat maakt het zo bijzonder! Elke dag nét iets anders, maar altijd heerlijk.